tisdag 18 oktober 2011

Vita gåvor

Denna omgång av vita gåvor är temat mjukt och skönt. Jag har funderat lite fram och tillbaka vad jag ska ge för ideér till min hemliga vän. En passion som jag har snöat in på är kuddar av alla de slag.Jag tycker också att alla lite tjockare knästrumpor är så goa och sköna nu när det börjar bli lite kallare.





Jag hoppas att du min hemliga vän får en liten uppfattning om vad jag tycker om och vem jag är. Vitt, beige, natur i hemmet och så ofta i mina kläder.

lördag 15 oktober 2011

En härlig höstdag

Är det de sista blommorna som jag plockar i år? Jag nöp av ett par rosor från en liten rosenbuske som jag hade i en kruka.
Min rostiga krona mår nog bäst av att stå i förrådet i vinter så den ska plockas in nu i helgen. Känns faktiskt lite vemodigt att plocka bort allt nu. Husvagnen står nu inställd och grillen är inkörd, men det dröjer väl inte så länge förrän det är vår igen. Fast däremellan ska vi ju fira en högtid som jag älskar och det är ju julen. Såg att Cervera hade fått fram adventsljusstakarna så julpyntet är väl också på gång. Jag som tyckte det nyss var semester.